dilluns, 28 de gener de 2008

Brundibár
L'òpera que cantaran els de 3r es diu Brundibár. Va ser escrita per un autor txec jueu, Hans Krása, que va morir assassinat pels nazis en un camp d'extermini l'any 1944. Fou respresentada 55 vegades pels nens i nenes que malvivien en el camp de concentració de Terezin. Dels 15.000 que hi van anar a parar en van sobreviure uns 100; molts d'ells van ser enviats als crematoris d'Auschwitz després d'actuar com a part del cor d'aquesta òpera.

L'obra tracta d'uns nens orfes que aconsegueixen vèncer a un músic de carrer tirà i dèspota. Aquest any, doncs, farem un homenatge a totes aquelles persones innocents que van morir en mans dels tirans i els dèspotes.Aquí hi ha els talls de les parts del cor (les que cantem nosaltres). Així podrem treballar des de casa

boomp3.com

boomp3.com

boomp3.com

boomp3.com

boomp3.com

boomp3.com

boomp3.com

2 comentaris:

elena* ha dit...

Hola!!
Sóc l'Elena Agudo, de Sabadell.
Vaig fer el paper d'Aninka al Brundibár, en la mateixa sessió que vosaltres.
Quan era a dalt, una professora ens va fer una foto a uns quants que èrem per allà, i ens va dir que visitèssim la vostra web. La teniu molt xula!

un plaer actuar amb vosaltres!
Apa, un petó a tots!

Begonya Folch ha dit...

Elena,
Moltes gràcies per venir a mirar el nostre blog. Aviat hi haurà més fotografies i video. Ens va agradar molt la teva actuació. Felicitacions del Beset!